A Catalunya necessitem un govern que governi i afronti els problemes dels ciutadans

Published On: 31 gener 2018Categories: Actualitat0 Comments

Així ho ha ressaltat Ramon Espadaler en aquesta entrevista a Onda Cero en el programa La Brújula.

El diputat d’Units ha afirmat que “hi ha una fractura important en l’estratègia de l’independentisme. A Catalunya el que necessitem és un govern que governi que afronti els problemes dels ciutadans”.

Per aquest motiu i davant l’ajornament del ple d’investidura ha subratllat que “reiterem la nostra petició de PSC-Units d’una roda de contactes amb els grups parlamentaris” amb l’objectiu de “trobar un nou candidat a la presidència de la Generalitat”. En aquest sentit ha reblat: “l’independentisme té legitimitat per presentar un candidat, però no per violentar el reglament o per saltar-se les lleis” i ha considerat que “han de presentar un nou candidat i governar”.

Segons Espadaler, “no té sentit reprendre el ple del Parlament de Catalunya si no hi ha un candidat alternatiu”. Ha afegit que “cal que es respectin la legalitat i les institucions” i ha reiterat que “Catalunya necessita un govern per prendre decisions”.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant