Comunicat d’Units per Avançar davant els darrers esdeveniments polítics

Published On: 12 octubre 2017Categories: Actualitat0 Comments

Units per Avançar aprecia el gest del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, de no fer efectiva la Declaració d’Independència, així com el no automatisme en l’aplicació de l’Article 155 de la Constitució espanyola per part del president del Govern de l’Estat, Mariano Rajoy.

Això no obstant, instem el president Puigdemont a renunciar explícitament i definitivament al camí de la unilateralitat, de la mateixa manera que reclamem al president Rajoy que assumeixi des de la política el repte que Catalunya i Espanya tenen plantejat.

Units per Avançar valora positivament la voluntat d’iniciar un procés de reforma de la Constitució anunciada ahir pels líders dels dos primers partits d’àmbit estatal, alhora que insta els partits polítics amb representació al Parlament i a les Corts Generals a implicar-s’hi.

Barcelona, 12 d’octubre de 2017

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant