Crisi Covid-19. Comunicat nº 8: Aplaudim el Pla de Recuperació de 750 mil milions d’euros proposat per la CE i instem el Govern d’Espanya a ajustar la despesa pública per preservar l’estat del benestar

Published On: 27 maig 2020Categories: Sense categoria0 Comments

Units per Avançar encoratja tots els estats europeus a arribar a un acord sobre aquest Pla de Recuperació que permeti la seva posada en marxa immediata, com exigeix la urgència i abast de la crisi.

Units per Avançar es congratula que la Unió Europea hagi actuat amb una visió de conjunt, superant per primera vegada la visió  de quotes dels països membres. En opinió d’Units per Avançar, la raó de ser de la UE exigia una actuació conjunta i solidària davant la pandèmia del Covid-19 que, pel seu origen i per la seva extensió, va més enllà de l’àmbit de responsabilitat i capacitat de resposta de qualsevol estat membre.

El Pla aprovat avui representa un avanç molt important en la consolidació de la UE i en la creació d’un veritable i únic espai europeu. Units per Avançar encoratja tots els estats europeus a arribar a un acord sobre aquest Pla de Recuperació que permeti la seva posada en marxa immediata, com exigeix la urgència i abast de la crisi.

Aquesta valoració no ens eximeix d’advertir de la necessitat que el Govern d’Espanya adopti de manera urgent aquelles mesures necessàries per a reduir el seu endeutament i per equilibrar el seu pressupost, mitjançant un pla d’ajust eficient de la despesa pública que preservi els pilars bàsics de l’Estat de Benestar, com la sanitat, l’educació o els serveis socials, elements irrenunciables per garantir la cohesió social en la sortida de la crisi a la qual ens ha abocat la pandèmia del Covid-19.

27 de maig de 2020

Comparteix

Comentaris

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant