Davant dels temps difícils que vindran, la solució passa per retornar a la política, a les institucions i a la legalitat

Published On: 11 setembre 2019Categories: Actualitat0 Comments

En declaracions als mitjans amb motiu de l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova en la Diada Nacional de Catalunya, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha lamentat profundament que el Govern de la Generalitat s’entesti en representar només una part de tots els catalans i de totes les catalanes.

El secretari general d’Units per Avançar ha subratllat un missatge: “ens venen temps difícils encara com a país, col·lectivament. Creiem que tot el que vindrà -que serà difícil- com la sentència i els diversos esdeveniments al seu voltant requeriran tenir el cap fred, retornar a la política -com a exercici de democràcia, de diàleg, de consens i d’acord-, retornar a les institucions i retornar al marc de la legalitat. És l’única manera, l’única solució perquè col·lectivament puguem avançar com a poble i retornar al que és més important i més preuat, que és la cohesió i la convivència”

Ramon Espadaler ha reblat: “aquest és el camí que pot permetre superar l’actual situació, realment complexa al si de Catalunya i amb Espanya”.

Ha dit també que “volem desitjar a tots els catalans i a totes les catalanes una bona Diada Nacional de Catalunya. Aquesta és una festa de tots sense excepció, malgrat que el Govern de la Generalitat s’entesti algunes vegades en representar només una part. En aquest sentit, ho lamentem profundament”.

Oriol Molins, president d’Units, Ramon Espadaler, secretari general, Helena Isábal, presidenta del Consell Nacional, i Albert Batlle han encapçalat  la representació del partit que ha fet aquest matí l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova a la Ronda de Sant Pere de la ciutat de Barcelona.

11 de setembre de 2019

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant