Demanem al Govern que aclareixi si avala l’opinió del cap de comunicació del Departament d’Interior

Published On: 2 maig 2020Categories: Actualitat0 Comments

Units per Avançar exigeix una rectificació explícita i pública al cap de l’Oficina de Comunicació d’Interior sobre l’especulació que ha fet sobre la lluita armada com una possible via per a assolir la independència. En cas de no produir-se, emplaça el conseller d’interior, Miquel Buch, a desautoritzar-lo taxativament.

L’al·lusió explícita a la lluita armada com una via a tenir en compte per tal d’assolir la independència de Catalunya feta pel responsable de comunicació del Departament d’Interior a través de les xarxes socials és d’extrema gravetat i, com a tal, inadmissible des de qualsevol perspectiva.

Per aquest motiu, Units per Avançar demana al Govern de la Generalitat de Catalunya que aclareixi si avala l’opinió del Cap de l’Oficina de Comunicació del Departament d’Interior.

Flirtejar amb l’ús de la lluita armada representa un canvi radical del plantejament mantingut fins avui  pel gruix de l’independentisme. Un plantejament que s’ha sustentat en tot moment sobre bases democràtiques, pacífiques i que ha estat clarament refractari a qualsevol expressió violenta.

La gravetat de les insinuacions exigeix una rectificació explícita, pública i immediata per part del seu autor, el cap de Comunicació del Departament d’Interior.

Si no rectifica, emplacem al Conseller d’Interior a desautoritzar taxativament el seu autor per tal d’esvair qualsevol dubte sobte la posició del Govern de la Generalitat de Catalunya respecte a l’ús de la lluita armada.

2 de maig de 2020

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant