Espadaler demana a Torrent iniciatives per “superar el frontisme” a la política catalana

Published On: 21 juny 2018Categories: Actualitat0 Comments

El diputat d’Units per Avançar creu que cal impulsar mesures “transversals”

ACN Barcelona .- El president d’Units per Avançar, Oriol Molins, i el diputat Ramon Espadaler, integrat dins dels grup parlamentari PSC-Units, s’han reunit aquest dijous a la tarda amb el president del Parlament, Roger Torrent.

Segons fonts d’Units, Espadaler i Molins ha defensat davant de Torrent “la necessitat de promoure iniciatives transversals que contribueixin a superar el frontisme instal·lat a la política catalana”.

La trobada s’ha produït aquest dijous a la tarda, hores després que Torrent hagi anunciat una ronda de de reunions amb els presidents de grups parlamentaris i partits amb representació a la cambra per analitzar “aspectes de la vida parlamentària” i per parlar de la configuració del “front democràtic pels drets i les llibertats fonamentals”.

Espadaler traslada a Torrent la necesidad de superar el “frentismo” en Catalunya

BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)

El diputado del Parlament del PSC-Units Ramon Espalader y el presidente de Units per Avançar, Oriol Molins, han trasladado este jueves al presidente de la Cámara, Roger Torrent, “la necesidad de promover iniciativas transversales de contribuyan a superar el frentismo instalado en la política catalana”.

Fuentes de Units han explicado a Europa Press que así se lo han transmitido en una reunión que han mantenido en el Parlament, enmarcada en la ronda de contactos que Torrent está haciendo con líderes parlamentarios y con líderes de partidos con representación en la Cámara.

Torrent también se había reunido previamente con el primer secretario del PSC, MIQUEL ICETA, con quien ha coincidido en la necesidad de “recuperar el diálogo y evitar gesticulaciones”, han explicado a Europa Press fuentes conocedoras.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant