Espadaler: “Units volem que Catalunya funcioni, per això apostem pel canvi que representa Salvador Illa”

També subratlla que reitera el seu compromís amb l’acord de col·laboració electoral i de legislatura amb el Partit dels Socialistes de Catalunya i agraeix el rigor, coherència i generositat de Miquel Iceta.

Units per Avançar ha convocat avui els candidats i candidates que s’incorporen en nom seu a la candidatura del PSC encapçalada per Salvador Illa. La trobada ha tingut lloc al Parc de la Ciutadella, davant del Parlament de Catalunya i s’hi han sumat Oriol Molins, President del Comitè directiu i Helena Isábal, presidenta del Consell Nacional.

En una atenció posterior als mitjans, Ramon Espadaler, secretari general i candidat número 3 a la llista encapçalada per Salvador Illa, ha manifestat que “l’objectiu prioritari d’Units per Avançar és fer que Catalunya funcioni, per la qual cosa cal un canvi de govern”. En opinió d’Espadaler, “sumar els màxims suports a la candidatura d’Illa és la millor garantia per fer efectiu el canvi que necessita Catalunya a tots els nivells”. Per aquest motiu, Units per Avançar orienta tots els seus esforços a convèncer aquelles persones que possiblement no són votants socialistes, però que comparteixen la necessitat de canviar el rumb del Govern i que cada vesada són més conscients que Illa és la única alternativa real i realista.

Per fer efectiu el canvi i per fer que Catalunya funcioni,  Units per Avançar ha agendat nombrosos contactes tant presencials, com telemàtics amb sectors socials i econòmics preocupats pel desgovern i pel desgavell que representa l’actual govern i per les nefastes conseqüències que això comporta tant a nivell econòmic, com social o sanitari.

En opinió d’Units, la capacitat de gestió, la predisposició per al diàleg i la solvència demostrada per Salvador Illa constitueixen la millor garantia d’un canvi imprescindible als ulls de molts ciutadans, per damunt d’ideologies i de sentiments.

 

5 de gener de 2021

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant