Farem política municipal al servei de les persones

Published On: 27 octubre 2018Categories: Actualitat0 Comments

En la jornada municipal d’Units per Avançar s’ha ressaltat que aquest és un objectiu fonamental: posar els ajuntaments al servei de les persones i no de la República.

Per això, en aquest sentit prioritzarem les polítiques en suport a les famílies, a l’impuls econòmic i a la seguretat, per garantir la llibertat, els drets i el benestar social.

Units per Avançar continua el seu desplegament territorial per créixer com partit amb la constitució de Cercles arreu de Catalunya i preparant el camí per a les pròximes eleccions municipals.

Units té com a prioritat fer llistes en solitari sense descartar acords electorals -sempre en funció del programa- amb altres forces polítiques o grups independents en defensa del catalanisme moderat que representem.

Comparteix

Comentaris

Relacionados

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant