Govern per fer què? Per fer república, per forçar les institucions, per marginar la legalitat? Això no ens porta enlloc

Published On: 8 maig 2018Categories: Actualitat0 Comments

Així ho ha afirmat el diputat d’Units per Avançar al Parlament de Catalunya, Ramon Espadaler, en una entrevista al programa La Brúixola d’Onda Cero Catalunya.

Espadaler ha demanat a les forces independentistes que facin govern oi si pot ser al marge de la CUP per tornar a la legalitat. En aquest sentit, ha assenyalat que l’anormalitat del 155 no és bona per al país. I ha destacat que JxCat sap que el 14 de maig no s’escollirà Puigdemont i que una altra cosa és que ell vulgui arraconar ERC i el president del Parlament, Roger Torrent. A més, ha afirmat que no pots dir que no aniràs al marge de la legalitat i proposar a Puigdemont quan saps que el mateix Consell de Garanties Estatutàries ha dit que no és possible.

El diputat socialcristià ha remarcat que Units defensa un espai que no sigui de trinxera i que fa propostes factibles.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant