HEM PARTICIPAT EN LES CONCENTRACIONS CONTRA EL TERRORISME

Published On: 18 agost 2017Categories: Actualitat0 Comments

Una delegació d’Units per Avançar encapçalada pel nostre portaveu, Carlos Losada, ha participat en el minut de silenci que s’ha fet a la plaça Catalunya de Barcelona com a manifestació de rebuig rotund del terrorisme.

Losada, acompanyat d’altres membres d’Units com Salvador Sedo o Jordi Cerezuela, ha dit que “hem de ser conscients que només la unitat i la solidaritat entre els uns i els altres ens permetrà acabar amb un problema que esperem que en breu sigui història”.

També hem participat en diversos minuts de silenci que s’han fet a Catalunya davant dels ajuntaments. A Girona, per posar un exemple, hi ha estat Montse Surroca, signant també del manifest d’Units per avançar.

No tenim por. Tots som Barcelona. Tots som Cambrils. Reiterem el nostre condol per les víctimes i el nostre suport als seus familiars i amics i alhora desitgem la recuperació ràpida dels ferits.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant