No estem davant d’una moció de censura, sinó davant del primer acte de la campanya electoral de Cs

Published On: 5 octubre 2019Categories: Actualitat0 Comments

En declaracions als mitjans abans de la Convenció Nacional d’Units per Avançar de Reforma d’Estatuts, el secretari general, Ramon Espadaler, ha subratllat que “votar la moció de censura és anar del foc a les brases”.

Ramon Espadaler s’ha referit a la moció de censura presentada per Cs que es debatrà dilluns en el Parlament de Catalunya i ha afirmat que “Units per Avançar s’abstindrà en la moció de censura per diverses raons: en primer lloc, perquè no canviarà res; en segon lloc, perquè anar de Quim Torra a Lorena Roldán és anar del foc a les brases; i, en tercer lloc, perquè  considerem que és un simple moviment electoralista de Cs”.

 

El secretari general d’Units per Avançar ha destacat que aquesta moció “no serviria de res perquè suposaria canviar un president que només ho és d’una part dels catalans, per una presidenta que només pretén ser-ho de l’altra”.

Espadaler ha afegit que en aquests moments “el que necessita Catalunya no és una moció de censura, sinó anar a les urnes com més aviat millor i obrir una nova etapa presidida pel diàleg, pel respecte per la diferència i per la política de les coses concretes”.

 

Ramon Espadaler ha fet aquestes declaracions en el marc de la Convenció Nacional d’Units per Avançar en la qual s’han reformat els Estatuts per adaptar el partit a les noves necessitats després de les eleccions municipals.

5 d’octubre de 2019

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant