Ramon Espadaler: “Som un catalanisme assenyat que respecta les institucions i que fa ponts i no trinxeres”

Published On: 18 novembre 2017Categories: Actualitat0 Comments

“Som un catalanisme assenyat que respecta les institucions i que fa ponts i no trinxeres.”

Així ho ha remarcat Ramon Espadaler en l’acte de presentació de la candidatura de Lleida amb Miquel Iceta, Òscar Ordeig, el cap de llista, i el nostre candidat a la cirscumpscripció, David Pàmpols.

Espadaler ha afirmat que “Rebrem pedres de totes bandes, dels q ens han portat al precipici i dels q han judicialitzat la política. El proverbi diu: només es tira pedres a l’arbre q dóna fruits, perquè som un catalanisme assenyat que respecta les institucions i que fa ponts i no trinxeres”

A més, ha afegit que “els problemes actual només es resoldran des del diàleg”.

Espadaler ha elogiat el nostre candidat a la presidència de la Generalitat, Miquel Iceta: “és el punt de trobada del catalanisme assenyat, que toca de peus a terra en un moment de tensió i de crispació, amb l’objectiu de superar aquesta situació a la quan ens han dut l’immobilisme i l’independentisme.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant