Si els independentistes fessin una manifestació homenatge als Mossos, Ciutadans, el PP i Vox posarien el crit al cel

Published On: 6 novembre 2018Categories: Actualitat0 Comments

En aquesta entrevista a el Matí a Ràdio 4, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler ha remarcat que “els cossos policials no es poden instrumentalitzar com aquests tres partits van fer a Alsasua.

Espadaler també ha assegurat que les posicions de Vox són homologables a les menys desitjables d’Europa i ha afirmat que “un monstre ens ve a veure, la dreta més cavernària i dura”.

En aquest sentit i davant dels radicalismes dels immobilismes i dels independentismes, el secretari general d’Units ha destacat que cal reconstruir l’espai del catalanisme moderat i de centre.

Espadaler també ha afirmat que la legislatura a Catalunya es caracteritza per l’absència de propostes i que el govern de la Generalitat és el primer que menysté les institucions d’autogovern  creant organismes digitals. Per això, el secretari general d’Units ha considerat que el president Quim Torra “actua com a activista”.

A més, ha assenyalat que és un error convertir en bescanvi els pressupostos generals de l’Estat i la situació dels presos.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant