Som l’única opció que garanteix que aturar l’independentisme a les urnes no serà una derrota o humiliació per a Catalunya

Published On: 9 desembre 2017Categories: Actualitat0 Comments

En l’acte polític a la Seu Urgell, de suport al cap de llista per Lleida, Òscar Ordeig, Ramon Espadaler ha dit que “per canviar el rumb polític sense que Catalunya surti derrotada, necessitem sumar al vot dels socialistes de sempre, el dels catalanistes moderats que veiem amb preocupació tan l’independentisme com l’immobilisme hostil a la realitat nacional de Catalunya”.

Ramon Espadaler, candidat d’Units per Avançar i número 3 de la llista per Barcelona, ha afirmat que “Miquel Iceta i el PSC més Units per Avançar és l’única opció que garanteix que aturar l’independentisme a les urnes no sigui una derrota o una humiliació per a Catalunya” i ha afegit: “el vot a Iceta és doblement útil des del moment que permet canviar el rumb de la política catalana evitant la humiliació de Catalunya que voldrien alguns”.

Espadaler ha recalcat que “necessitem i apel·lem al vot socialista de sempre, però també al vot catalanista moderat que potser no ha votat mai el PSC. Els diem amb tota claredat que farem un bon ús del seu vot, del vot que ens prestaran. Un bon ús vol dir que els posarem al servei de la concòrdia, de la seguretat jurídica, de l’estabilitat econòmica, de l’europeisme, etc.” I ha reblat: “Per canviar el rumb polític sense que Catalunya surti derrotada, necessitem sumar al vot dels socialistes de sempre, el dels catalanistes moderats que veiem amb preocupació tan l’independentisme com l’immobilisme hostil a la realitat nacional de Catalunya”.

D’altra banda, el professor universitari, Carles Losada ha destacat que “el deteriorament econòmic pot agreujar-se de manera important si es manté un govern independentista” i que “la confrontació social es pot veure agreujada amb un triomf de C’s  més el PP”. Per tant, Losada ha subratllat que “ens cal la via del diàleg. Ens cal la via Iceta, la via del PSC amb Units per Avançar”.

El candidat del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Parlament de Catalunya, Òscar Ordeig, ha dit avui que “el proper 21 de desembre tocarà elegir entre paràlisi i conflicte o solucions i progrés per Catalunya”. El candidat socialista ha explicat que “Catalunya no pot estar cada dos anys tornant a la casella de sortida i intentant una partida que divideix cada cop més la societat; el proper 21 de desembre ha de ser el punt de partida a un nou rumb” i ha afegit que “aquest rumb només pot estar liderat per la única persona que ha demostrat capacitat la voluntat i capacitat incansable de diàleg, entesa i servei a tothom, Miquel Iceta”.

En un acte públic a la Seu d’Urgell, Ordeig ha fet una crida a “el catalanisme moderat, l’únic capaç de construir una alternativa de Govern per tots els catalans i totes les catalanes que eviti l’actual enfrontament”. Així mateix, el candidat socialista ha recordat que “Convergència i Esquerra, sigui amb les sigles que sigui, han demostrat que no han complert ni amb el país ni amb la ciutadania, per tant és el moment de donar pas a una alternativa que no vindrà per les vies unilaterals ni per les immobilistes de Ciutadans i el PP”.

Ordeig ha assegurat que “el catalanisme polític és únic que pot garantir una via de sortida i solució al camí de trinxeres al que ens han portat uns i altres; només la opció que lidera Miquel Iceta pot aconseguir allò que sí vol una majoria: un millor finançament, el blindatge de competències i el reconeixement de Catalunya i això serà possible només per la via de la negociació”.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant