Tret de sortida d’Units per Avançar a les eleccions municipals

En reunió del Cercle de Barcelona, el secretari general, Ramon Espadaler, ha remarcat que “ens hem de comprometre amb la ciutat i el territori de Catalunya incrementant el nostre arrelament”.

 

El vicepresident d’Units per Avançar, Albert Batlle, ha subratllat que “hem de créixer i enfortir les nostres posicions en el territori i en la política sectorial”.

 

Units per Avançar ha reunit el seu Cercle de Barcelona a la nova seu del partit per començar el procés de cara a les eleccions municipals. Com ha dit el secretari d’Organització, Xavier Güell, és el moment de “créixer com a partit” i ha assenyalat que “hi ha moltes possibilitats de créixer des d’un partit que representa el personalisme comunitari”.

 

Ramon Espadaler, secretari general, ha afirmat que aquesta reunió esdevé el “tret de sortida de cara a les eleccions municipals” i ha assegurat que “hi haurà diverses possibilitats com la de mantenir l’aliança lleial amb el Partit dels Socialistes de Catalunya -que valorem positivament-, fer aliances alternatives en el territori o també que ens presentem sols”. Pel que fa a Barcelona, Espadaler ha assenyalat que “ens hem de comprometre amb la ciutat i arrelanar-nos com més millor”. En quest sentit, ha afirmat que “és important tenir presència institucional per fer política

 

Per  la seva banda, el vicepresident d’Units per Avançar, Albert Batlle, ha destacat que “hem d’enfortir les nostres posicions com  partit, fent política arreu del territori de Catalunya i política sectorial amb propostes en tots els àmbits”.

 

En relació a Barcelona, Batlle ha dit que “som fiables i lleials. No deixarem les nostres responsabilitats. Units per Avançar aporta moderació amb la defensa de les nostres polítiques” i ha reblat: “complirem el nostre compromís de mandat

 

El vicepresident d’Units ha reivindicat la política del diàleg amb tothom i ha dit que “la nostra posició de centralitat ens permet el diàleg amb totes les forces polítiques”.

 

Albert Batlle ha explicat els avenços que s’han fet en la política de seguretat des de la tinència d’alcaldia que dirigeix a l’Ajuntament de Barcelona: “ja ningú no parla del top manta com passava en el començament del mandat, s’ha incrementat la presència territorial als carrers de Barcelona, hem fet arribar el missatge clar de seguretat i civisme i hem creat la Taula Cívica, mantenim diàleg fructífer amb el Govern de la Generalitat, amb la Judicatura, amb el Govern espanyol, amb sectors econòmics importants de la ciutat com el del comerç i alhora hem facilitats iniciatives legislatives per combatre la multireincidència”. En aquest sentit, el vicepresident d’Units ha subratllat que “anem pel bon camí”.

 

2 de desembre de 2021

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant