Units per Avançar farà per primera vegada la seva ofrena floral al monument de Rafael Casanova

Published On: 5 setembre 2018Categories: Actualitat0 Comments

Amb motiu de la Diada, Units també assistirem a l’acte de lliurament de la medalla del Parlament de Catalunya a la Associació de Mestres Rosa Sensat.

Units per Avançar – partit fundat fa poc més d’un any en la convenció del 21 d’octubre de 2017 i partit parlamentari des de les eleccions del 21-D integrat en el grup PSC-Units- participarà enguany per primer cop en la Diada Nacional de Catalunya.

Concretament, Oriol Molins, president d’Units, i Ramon Espadaler, secretari general, encapçalaran el matí de l’11 de Setembre la representació del partit que farà l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova a la ciutat de Barcelona.

El secretari general d’Units per Avançar i diputat del grup parlamentari PSC-Units, Ramon Espadaler, assistirà també a l’acte de lliurament de la medalla del Parlament de Catalunya a l’Associació de Mestres Rosa Sensat.

5 de setembre de 2018

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant