Units situa Albert Batlle com a número 3 de la llista de Jaume Collboni per Barcelona

Published On: 25 març 2019Categories: Actualitat0 Comments

Benvolguts amic@s,

Us escric per comunicar-vos l’acord per la ciutat de Barcelona amb el Partit dels Socialistes de Catalunya.

Tal i com vam aprovar en el Consell Nacional del passat dia 2 de març, el Comitè de Direcció ha tancat un acord de col·laboració amb la candidatura de Jaume Collboni per la qual Units per Avançar situa Albert Batlle com a número 3 de la llista.

Vull agrair a l’Albert la seva incorporació al nostre partit. La seva experiència política ens permet guanyar pes polític i força de cara als propers mesos. Representa el que Units per Avançar vol ser: aportar experiència, bona gestió i una idea de país obert i transversal, donant en aquest temps convuls un punt de prudència, de diàleg i de moderació, combinat alhora amb la valentia de fer un pas endavant en el compromís polític per  Barcelona i per Catalunya.

Cordialment,

Oriol Molins

President d’Units per Avançar

25 de març de 2019

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant